Sales Engineer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mathura, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Prime Job Will Be To Meet Prospects And Convert Them Into Business. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Promotion | License | Should Have : Bike

More info about this Sales Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 01, Shakti Nagar, Maholi Road, Mathura - 281001 (UP).

8. What are the timings of this job?
Ans. ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ADARSH SOLAR SOLUTIONS INDIA PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Sales Representative

    To attend retail customers, showcase the products available according to their needs and close sales. Job Type: Full-time Salary: ₹12,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Paid time off Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Bonus pay • Com...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing |amp| Sales Executive Varanasi

    SPJ Group is established in 1+62 and we are looking forward for passionate candidates who will work for our new brands and product launching. We are hiring for our Patanga Detergent Powder Segment, required Marketing & sales persons who will be c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Vacancy for Area Sales Manager

    • Responsible for setting up the distribution network for LAP. • Liaison with the network for sourcing new business. • Achieve sales targets for given the basket of products. • Team Management Desired Candidate Details • Should have good knowledge re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now