Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Omnipotent Industries Limited Looking For Sales Executive.Roles And Responsibilities:-Data Verification And Cold Calling.

More info about this Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Signet Plaza 3rd floor ,3&4,Near Kunal cross road,Gotri Vadodara, Gujarat..

8. What are the timings of this job?
Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD Ampad, Gujarat

Related jobs

  • Retail Store Manager

    Roles: • Assisting sales staff in selling goods to the customer, pushing sales to increase ticket size. • Handling customer queries, feedback and complaints. Resolving customer grievances and disputes. • Making necessary arrangements to see that each...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Showroom Manager

    Assisting Sales Staff In Selling Goods To The Customer, Pushing Sales To Increase Ticket Size. Handling Customer Queries, Feedback And Complaints. Resolving Customer Grievances And Disputes.Making Necessary Arrangements To See That Each Customer Is M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager

    The ideal candidate will lead initiatives to generate and engage with business partners to build new business for the company. This candidate will be focused and have strong communication skills. They should be able to think critically when making pl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now