Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Bhubaneswar, Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Casa Living Real estate will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Room no. 528, 5th floor, Esplanade mall, Rasulgarh Pin- 751007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to WED,FRI-SUN
Related jobs
-
Sales Agent
Salesperson require for all Districts in odisha for Automobile spare parts, lubricants, Accessories and Tires More about this Sales Agent job Mohini Marketing Pvt Ltd is aggressively hiring for the job profile of Sales Agent at Cuttack in Siba Bazar ...
-
Wholesale Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Clothes | Eye Wear, Footwear More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Labcure s...
-
Wholesale Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Clothes | Eye Wear, Footwear More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Labcure s...