Sales Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Talegaon Dhamdhere, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Myspectz will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Myspectz expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Myspectz does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Talegaon Dhamdhere Pune Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Myspectz expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Myspectz

Related jobs

  • Zuora Billing Consultant

    Skillset • Experience in Zuora Platform • Product Catalog and Charge Models • Bill runs, billing document posting, Invoice & CM templates • Subscription lifecycle management – Create, update, renew, cancel etc. • Reconciliations and troubleshooti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Delivery Manager

    Job Description: Role: Senior Delivery Manager A Senior Delivery Manager with good experience in Investment Banking, Asset and Wealth Management • Candidate should have 20+ years of experience in IT delivery with good experience in the BFSI domain Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Brand Manager |Ad Sales|

    The role of a Brand Manager (Ad Sales) at MyGate is a full-time position located in Pan India. MyGate is a company that focuses on revolutionizing security management at gated premises and offers various services to communities. Here's a summary of t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now