Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Asoda, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Apply
Sales Executive
A
Absolute IT Solutions Pvt Ltd
Asoda, Maharashtra
Apply
18 hours ago
₹12T–₹15T a month
Full–time
Show Product To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Absolute IT Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Absolute IT Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Absolute IT Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Absolute IT Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. B-12,Shivaji Stadium Complex Opposite State Bank of India Main Branch, Pratap Nagar, Jalgaon, Maharashtra 423702.
8. What are the timings of this job?
Ans. Absolute IT Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - +:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales executive Jewlery showroom | Bandra Mumbai
Sales Executive Jewelry showroom -Bandra Mumbai 1- Should have minimum 2 years of experience in sales in, Luxury or retail space 2- Language Known - English / Hindi / Gujarati ( optional) 4- Age Group Bellow 32 years salary - 25-30k imm. joining 5- G...
-
Sales Associate
Role Summary: At UAVGarage(a subsidiary company of Indrones), we are looking for a Sales Associate who can handle the sales, promote our range of UAV products & services and customer support functions to develop the business. Responsibilities: • ...
-
Deputy General Manager |L4| | Lead Retail |amp| after sales|
Purpose of the position: • Why the positions exists? • What will happen if there is no one in the position (no one performs the work)? • To ensure showroom look-and-feel is best-in-class through driving the design and development of visual concepts a...