Sales Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Saguna More, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Saguna More

Working Hours :
12 Noon- 8:00 PM| Monday to Saturday

Additional Info
Cold Calling, Customer Relations, Lead Generation, Negotiation. B2B

More info about Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Web Soft Dev will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Web Soft Dev expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Web Soft Dev expects the candidate to have the following skills: B2b.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Web Soft Dev. Sona center, Saguna more, Danapur, Patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Web Soft Dev expects the candidate to work for the following hours: 12 Noon- 8:00 PM| Monday to Saturday.


Company Name: Web Soft Dev

Related jobs

  • Executive | Operations and Service

    Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” Duties And Responsibilities • Fulfillment of Gold loan process at branch post sales and basic data entry by Marketing executives • Training for subsequent new hires on Policies & Process...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Manihari, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Operator

    Salary Range : Rs. 24000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : Computer Exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Banka, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now