Sales Executive Automobiles Indust|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

A Sales Executive Is Responsible For Selling A Company'S Products Or Services To Potential Clients. They Are The Front-Line Representatives Of The Company And Are Tasked With Building And Maintaining Strong Relationships With Clients To Achieve Sales Goals. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2B, License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive Automobiles Indust... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A.J. Enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A.J. Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A.J. Enterprises expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A.J. Enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-31, BASEMENT, G BLOCK, LAJPAT NAGAR-3, NEW DELHI- 201310.

8. What are the timings of this job?
Ans. A.J. Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: A.J. Enterprises

Related jobs

  • Sales Manager for MNC

    We Are Hiring!! Greetings From KKD Consulting . Great opportunity to build yourself SPOT OFFER!! Roles & Responsibilitie • Fix customer appointments and visit potential customers for new business. • Cross- sell/Up-sell products. • Assuring that t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager for MNC

    We Are Hiring!! Greetings From KKD Consulting . Great opportunity to build yourself SPOT OFFER!! Roles & Responsibilitie • Fix customer appointments and visit potential customers for new business. • Cross- sell/Up-sell products. • Assuring that t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • RETAIL SALES ASSOCIATE

    Job description Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. Monitoring the performance of the sales team and motivating members to m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now