Sales Executive | Business Developm|
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Vijayawada, Andhra Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Business Leads Generation, Follow Up, Customers Interaction.
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2+/14/23, Prakasam Road, Governorpet, Vijayawada.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Staff |In Shop|
Responsibilities Of Candidates Include: Ensure High Levels Of Customer Satisfaction Through Excellent Sales Service Answer Questions About Products And Services Demo And Explain Products And Services To Customers Stack And Display Goods For Saleexper...
-
Inside Sales Executive
Full Job Description counter sales while walking customers need to explain the product information Inside sales or Brand promotion Interested plz call me 8147+7+404 or chat me Job Type: Contractual / Temporary Contract length: 12 months Salary: ₹10,0...
-
Head | Sales | Real Estate
Role : Sales Head Type : Full Time Roles And Responsibilities • Supporting and helping build successful agents • Generating client leads to buy, sell, and rent a property • Managing a sales team and providing leadership, training, and coaching • Recr...