Sales Executive | Business Developm
- Category: Marketing Executive Jobs
- Location: Dehradun, Uttarakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 26K
- Published on: 2025/09/21
SAVE
Sales Executive - Business Developm...
S
Saanvi ent.
Dehradun, Uttarakhand
Apply on WorkIndia.in
1 day ago
₹8.5T–₹+T a month
Full–time
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna.
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saanvi ent. will provide a salary in the range of 8500 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saanvi ent. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saanvi ent. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Araghar chowk dehradun.
8. What are the timings of this job?
Ans. Saanvi ent. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this listing
Saanvi ent.
Related jobs
-
IT Sales Specialist
Full Job Description Job Description / Responsibilities Generate new International as well as domestic quality leads. Identify and develop new business through networking and prospecting techniques. Develop and manage sales opportunities from beginni...
-
Digital Marketing Executive
Full Job Description Candidate shall be handling creatives and promotion of social media handles. candidate shall prepare and post ppc ads on Google and social media. Candidate shall generate business inquiries online. Candidate shall be computer and...
-
Digital Marketing Executive
RESPONSIBILTIES • Develop and manage digital marketing campaigns • Manage organization's website • Optimize content for the website and social networking channels such as Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus, etc • Track the website traffic flow...