Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhali Anandpur, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Promote Our Firm In Market And Sale The Product. We Have Exide Inverter, Battery, And Solar Products. License, B2B, Dealer, Distributor

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JAI SHIV TRADERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JAI SHIV TRADERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JAI SHIV TRADERS expects the candidate to have the following skills: B2b, Dealer, Distributor, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JAI SHIV TRADERS, 181A/34, Janta Colony,Near Vidya Sagar Hospital, Rohtak 124001.

8. What are the timings of this job?
Ans. JAI SHIV TRADERS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JAI SHIV TRADERS

Related jobs

  • Hire post for Assistant Marketing Manager Alliance Recruitment Agency

    Job Description Assistant Marketing Manager Company Introduction - Forbidden Foods Private Limited We are a new age Packaged snacks start-up founded by seasoned entrepreneurs with a proven track record in the Indian consumer sector. Forbidden Foods t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ameyo | Sales Manager|Senior Sales Manager | South Africa |5|15 yrs| Ameyo

    - The prospect will be responsible for the sales of products/services in the Enterprise segment in the assigned international region/industry vertical and achieve the sales revenue targets. - Own the sales cycle right from prospecting clients/opportu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • RETAIL PARTNER Abhishek Paik Gurugram| Haryana

    During training period company will pay you 60,000/-according to your performance base. The training (theory and practical) will be approximately three months. Currently training will be provided via ZOOM apps (WORK FROM HOME due to COVID-1+ pandemic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now