Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pali, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 23K
- Published on: 2025/09/21
₹17T–₹1+T a monthFull–time
Candidate Need To Finance Of Newly Or Old Purchased Vehicle . 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Loan
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aparajitha Corporate Services Private Limited will provide a salary in the range of 17000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aparajitha Corporate Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aparajitha Corporate Services Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, Loan.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aparajitha Corporate Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pali, Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aparajitha Corporate Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Retails Sales Executive Job in Jaipur | RIL
₹22.5T–₹27.2T a monthFull–time Would you like to be part of Reliance retails job in Jagatpura Jaipur? We are Currently hiring candidates with bit exposer about retail industry in Jaipur town. Job Title: Sales Executive – Inside Store Location : Jaipu...
-
Retail Sales Executive Job in Kota | 12th pass
₹15T–₹24.5T a monthFull–time Cashkaro hiring Retail Sales Executive in Kota town to join with over 17 million users and India’s largest cashback & coupons marketplace along with a fast-paced career progression. Ideal candidate should responsible ...
-
Inside Sales Associate
₹10T–₹12T a monthFull–time Function: Customer Sales, Product Pitching Key Responsibilities as Retail Job in Q3 Mart- Rangoli Plaza ,maharana partap road ,vaishali nagar Jaipur: • Organising the products in the racks properly • Demonstrating and prese...