Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kolhapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, B2C, FMCG, Dealer, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kitchens Factory will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kitchens Factory expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kitchens Factory expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Dealer, Distributor, Fmcg, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kitchens Factory expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: kolhapur , Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kitchens Factory expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kitchens Factory

Related jobs

  • Associate Retail Sales |amp| Marketing Analyst

    Hasbro Asia Marketing team is looking for an experienced and enthusiastic Associate Retail Sales & Marketing Analyst to join our Shared Service team.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Required Min 2 Years Of Experience In Jewellery Sales Create sales material to present to customers Sell Products by establishing contacts developing relationships with the clients Present and sell company products and services to new and existing cu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vacancy for Retail Sales Executive

    Looking for a Counter Sales Executive person with English communication skills. Job Role - Counter Sales. Qualification: 12th Passed and above. Location: All over Pune. Should be presentable and well verse with retail sales. Have deep knowledge in el...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now