Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kochi, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Cold Calls, Visiting Customers And Sell Our E-Commerce Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SARVM.AI SYSTEM will provide a salary in the range of 18000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SARVM.AI SYSTEM expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SARVM.AI SYSTEM does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SARVM.AI SYSTEM expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sarvm.ai. Ernakulam.

8. What are the timings of this job?
Ans. SARVM.AI SYSTEM expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SARVM.AI SYSTEM Ayavana,

Related jobs

  • Showroom Sales Executive

    Sell products in a fast-paced environment Provide exceptional customer service to drive sales and encourage repeat visits Answer customers questions about specific products/services

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • retail store sales

    sales of candies and ice cream in shop

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Showroom Sales Executive

    Apply Retail Showroom Sales Executive M Mark and Orion Ventures Pvt Ltd Kochi, Kerala Apply 23 hours ago ₹15T–₹20T a month Full–time • Collect and examine customer satisfaction and feedback • Conduct the customer loyalty plans. • Examine the market t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now