Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Medical Ko Visit Dena, Unse Order Lena. Selected Doctors Ko Milna Aur Product Promot Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, Medical, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Distributor, License, Medical, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Barai Healthcare Pvt Ltd

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Full Job Description Role: Counter Sales Person Exp: 2+ yr male only Salary: 15k - 27k Hindu Religion Shift: 10 AM - + PM One week Off Age: 18 - 35 yrs Sonya Maruti Chowk, Rabibar Peth, Pune, Maharashtra 411002 Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Full Job Description Hiring for Counter Sales person for Pharmacy. Candidate with minimum 1 year of working experience into pharmacy. Candidate should have knowledge of basic generic medicines. Location: Koperkhairne Qualification: SSC Experience: 1 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Garment More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. V fashion Mall pvt Ltd will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now