Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kanke, Jharkhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Apsensys Care Solutions Pvt. Ltd. Maneeksha Internal Road near Appex Pathology Centre Kanke Block Chowk Kanke, Ranchi - 834 006, Jharkhand.
8. What are the timings of this job?
Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Territory Retail Incharge
RANCHI, JHARKHAND Full Time 26000Rs. - 30000Rs. Job description - Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. - Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. - Monitoring the per...
-
Sales and Marketing Executive
Generat leads for the company More about this Sales and Marketing Executive job Trust Financial Services is aggressively hiring for the job profile of Sales and Marketing Executive for 10 open positions at Ranchi in Argora Chowk locality. Kindly go t...
-
Branch Operations Manager|WBO
4 - 8 years Any Graduate WBO-Ops 7 lkh ~ 8 lkh Clearing Operations : Ensuring that both Inward and Outward Clearing is managed within the cut-off timings and without exceptions. Ensuring that there are no Outward Counter Returns which might cause exp...