Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PUKHRAJ HEALTH CARE PVT LTD will provide a salary in the range of 12500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PUKHRAJ HEALTH CARE PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PUKHRAJ HEALTH CARE PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kidwai Nagar, o block, Near Care Hospital,133/146, Sabji Mandi, Kanpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. PUKHRAJ HEALTH CARE PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PUKHRAJ HEALTH CARE PVT LTD Mandhana, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Travel Sales Executive

    Guiding Customers On Travel Destinations, Budgets, Package Details, Visa Process, Etc. Booking And Closing Visa And Travel Processes. More info about this Travel Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. AIRDASH TRAVELS...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Moradabad, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Apparel, Garment More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree Vinayak Fa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Kanpur, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales And Marketing Specialist

    Dear Candidates, We are urgently hiring for GENERAL MANAGER SALES/ Sales Manager/BDE@ NOIDA Experience- Min 1 years -6 years in REAL ESTATE SALES . Industry- REAL ESTATE Responsibilities And Duties Qualification: Graduate/PG/ANY Fair English communic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now