Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Recruitment Of Agents Team And Handling Team. Meeting Customers In Field And Maintaining Good Relationship With Customers. Achieving Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, FMCG, Mutual Fund, Tourism, Medical | Preferred Experience In : Insurance, Loan, Credit Card
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Sai will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Sai expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to have the following skills: Bike, Credit card, Fmcg, Insurance, License, Loan, Medical, Mutual fund, Tourism.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tirunelveli, Tamilnadu.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
GM | Cluster Retail Sales
Desired : post - graduation in business management/MBA work ex: - 4 years • Experience of retail store and customer relationship management • Revenue Target achievement and cost management. Vodafone Idea Limited (formerly Idea Cellular Limited) An Ad...
-
Counter Sales
An Auto Parts Seller. Skills Can Be Taught And Learnt Over Time. The Job Role Characterizes A Range Of Works From Arranging And Sorting Automobile Spare Parts In Their Specified Places, Dealing With The Customer, Packing The Products And Delivering T...
-
Counter Sales
An Auto Parts Seller. Skills Can Be Taught And Learnt Over Time. The Job Role Characterizes A Range Of Works From Arranging And Sorting Automobile Spare Parts In Their Specified Places, Dealing With The Customer, Packing The Products And Delivering T...