Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Bijnor, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Himalya FOOD Products will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Himalya FOOD Products expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Himalya FOOD Products does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandrawal, Lucknow.
8. What are the timings of this job?
Ans. Himalya FOOD Products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Furniture Salesman
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 4 years of expe...
-
Showroom Sales Executive
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 1 years of expe...
-
Counter Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. HN STEEL CENTRE will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. Th...