Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. blessing health care p ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. blessing health care p ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. blessing health care p ltd expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. blessing health care p ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: chandigarh ,chandigarh.

8. What are the timings of this job?
Ans. blessing health care p ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: blessing health care p ltd New Chandigarh, Punjab

Related jobs

  • Branch Sales Manager

    Hiring for 5 Branch Sales Manager Jobs in Ludhiana, for Freshers, Required Educational Qualification is : Other Bachelor Degree with Good knowledge in Retail Sales, Experienced in agency model.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmacy Counter Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Medicine In Pharmacy, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Medicine More info about this Pharmacy Counter Salesman Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmacy Counter Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Medicine In Pharmacy, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Medicine More info about this Pharmacy Counter Salesman Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now