Sales Executive | Field Sales

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chandannagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Promotion,Sales And Marketing About Our Product And Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Westbengal Bardhaman-NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Matheus It Solution Opc Pvt Ltd

Related jobs

  • Back Office Executive

    Official documentary job like student admission related, exam, Registration all Salary: ₹8,086.00 - ₹25,2++.76 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Kolkata, West Bengal: Reliably commute or planning to relocate before starti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaler

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales More info about this Telecaler Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Development

    About the internship This position is for engineering/MCA graduates/master's degree holders and not for students who are currently studying. Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Develop backend application using Java 2. Understan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now