Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chandannagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Promotion,Sales And Marketing About Our Product And Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Westbengal Bardhaman-NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Matheus It Solution Opc Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Matheus It Solution Opc Pvt Ltd

Related jobs

  • Fresher Female Showroom Sales Executive

    Job Title - Fresher Female showroom Sales Executive Location - Newtown,kolkata Qualification • Any Graduation • Good English communication Salary - 14k - 16kper month Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹14,000.00 - ₹16,000.00 per month...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Profile of Sales Executive: Presenting and selling of Jewellery products / services using well mannered communication skills to existing and prospective customers To sell jewellery items (gold/ diamonds) in the showroom Meet the individual and te...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Team Leader | Field Sales

    Field Pe Jaake Aur Office Meh Baithe Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, Distributor, Mutual Fund | Preferred Experience In : Insurance More info about this Marketing Team Leader - F...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now