Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Sbi Branch Me General Insurance Sell Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SBI General Insurance will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SBI General Insurance expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SBI General Insurance does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SBI General Insurance expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hazratganj Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. SBI General Insurance expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SBI General Insurance Gonda

Related jobs

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Garment More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dazzle doll fashion hub will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2C, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Gonda, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Find New Business Opportunities And Customers Contact Potential Customers To Showcase Company Products Or Services.Develop Relationships With Existing Customers And Keep In Touch With Them Negotiate Prices And Terms With Customers.Prepare Sales Contr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now