Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chandannagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sales & Cold Calls In Industries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Signature Technology will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Signature Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to have the following skills: B2b.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandannagar, Hooghly.

8. What are the timings of this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 5:30 PM | Monday to Friday


Company Name: Signature Technology

Related jobs

  • Sales Executive

    Builds business by identifying and selling prospects; maintaining relationships with clients. • Identifies business opportunities by identifying prospects and evaluating their position in the industry; researching and analyzing sales options. • Ident...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing|B2b|

    Company : • It is a well reputed Group of Industries based in Kolkata Post : • Sales & Marketing (B2B) Executive Experience: - - 3 years... Experience of working with Building Materials likes: Tiles, Pipes and Plumbing, Sanitary ware, Water Tank,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales From Jewelry or Big Fashion Brands

    Job location : Kolkata near Burrabazar Position : Counter Sales Experience : minimum 5 Years Salary : 30k to 45k per month Qualifications : Graduate Industry : Jewelry Background Required : Jewelry or Big Fashion Brands Office Timings : 10:20 am to 7...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now