Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chandannagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sales & Cold Calls In Industries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Signature Technology will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Signature Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to have the following skills: B2b.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandannagar, Hooghly.

8. What are the timings of this job?
Ans. Signature Technology expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 5:30 PM | Monday to Friday


Company Name: Signature Technology

Related jobs

  • Sales Girl

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Promotion More info about this Sales Girl Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sristi Biotech will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Internal Retail Partner

    Serves customers by helping them select products. • Drives sales through engagement of customers, suggestive selling, and sharing product knowledge. • Greets and receives customers in a welcoming manner. • Responds to customers' questions. • Directs ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Freelance Sales Executive

    Job Summary: We are seeking an experienced and self-motivated freelance sales executive to sell our medical devices to hospitals. The sales executive will be responsible for identifying new sales opportunities, building relationships with potential c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now