Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chandannagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MATHEUS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MATHEUS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MATHEUS expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Infinity Benchmark Building, 18th Floor, Plot g1, Block EP & GP, Sector v, Salt Lake, Kolkata - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. MATHEUS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MATHEUS

Related jobs

  • Retail Showroom Sales Person

    An exclusive and acclaimed showroom for six-yards in the heart of South-kolkata want sales personnel both male & female from in and around outh kolkata. The job evolves around counter selling of exclusive sarees and accessesories. Customer handli...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    You Will Be Given Electric And Electronic Products By The Company, Which Has To Go To The Market And Sell The Products By Becoming A Systematic Distributor. 150Fans Ranges, 10Winter Items Ranges, Kitchen Items 140Ranges. More Than 2 Years Experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • We have of Hiring Tech Sales Executives

    Job Description Position: Senior Tech Sales Associate Job Description: Taking inbound calls with computer issue from the customer. Diagnosing the issue and recommending the best plan to the customer. Selling technical support plan along with relevant...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now