Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: kasar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Banking Services Sell Karna Hai. Credit Cards, Loan, Saving Accounts Etc. Job Available For Part Time Job Seekers On Comission Basis. Full Training Support And Guidance Will Be Provided To Freshers.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sambhav Organisation will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sambhav Organisation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sambhav Organisation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SAMBHAV ORGANISATION, 2nd FLOOR, B-5 near Helmet Point Murti Kala Colony, Gopalpura Mode, Jaipur, Rajasthan 325003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sambhav Organisation expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Sambhav Organisation

Related jobs

  • Sales Executive

    Company Overview RACE PLACEMENTS is a leading placement consultancy serving in the field since 1++1. We have been instrumental in the selection of teams and branches of several MNC Banks, Financial Institutions, BPOs, and Manufacturing Industries. Ou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales executive

    Vrb of company Property sales work.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Territory Sales Manager | |Executive

    We are hiring for Territory sales manager- Executive Level- Prepaid business (Channel Sales/GT) Locations:- Sangod, Kota Kalewar Road, Jaipur Khairthal - Jaipur CTC up to 5 LPA An opportunity to be at the frontline of the business and take charge of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now