Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ambala Cantt,, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

B2B Selling. B2C, License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blessing Health Care P Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blessing Health Care P Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blessing Health Care P Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: solan and chandigarh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Blessing Health Care P Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Blessing Health Care P Ltd

Related jobs

  • Retail Store Sales

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Fatehabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Marketing

    About Cosmofeed

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Corporate Travel Manager

    Job purpose The Sales Supervisor/ head (B2C) is responsible for leading the growth of retail/ B2C sales, Retail Sales and developing new business sales opportunities through both trade and consumer direct initiatives for the full range of products wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now