Sales Executive | Field SalesSales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhiwandi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Going On Filed And Getting Sales Leads, Explaining The Diesel Delivery Concept And Getting New Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2C, Corporate Tie Ups, B2B | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Allied Auto Service will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Allied Auto Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Allied Auto Service expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate tie ups.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Allied Auto Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Allied Auto Service, HPCL dealers, Old Agra Road, Bhiwandi421302.

8. What are the timings of this job?
Ans. Allied Auto Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Allied Auto Service

Related jobs

  • Senior Media Sales Manager

    NEWJ (New Emerging World of Journalism Limited) is one the top 25 digital video content publishers, globally. Founded by a team of young entrepreneurs led by Shalabh Upadhyay and backed by Jio Platforms Limited. NEWJ is a video-only, social media fir...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business development |amp| Sales

    1. Handling incoming Sales lead 2. Achieving the sales target 3. Field Sales as and how required 4. Managing inbound and OutBound sales Job Type: Full-time Pay: ₹18,000.00 - ₹35,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Commiss...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • E commerce Sales Manager

    You may apply if you have atleast three years experience in following and a passion to build career in online sales through marketplaces like Nykaa Fashion, Myntra, And international marketplaces like noon.com , Pernia Pop Up Shop, Aza Fashion, Aashn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now