Sales Executive | Telecalling

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sahnewal, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Leads Generation, Followups.

More info about this Sales Executive - Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Keeka Mfg Industries will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Keeka Mfg Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Keeka Mfg Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sahnewal, Ludhiana Punjab.

8. What are the timings of this job?
Ans. Keeka Mfg Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Keeka Mfg Industries

Related jobs

  • Senior Sales Executive

    handle the furniture store . good communication skill can handle full store with responsibility can handle customers with full enthusiasm experience in handle furniture full knowledge of furniture showroom

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive |Sales |amp| Marketing|

    Identifying Sales Opportunities: • Researching and identifying potential clients or markets • Creating a sales plan and setting sales targets • Analyzing sales data and market trends to develop effective sales strategies Building Relationships: • Dev...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales and Marketing Executive

    Job Summary: We are seeking a motivated and dynamic Field Marketing Executive to join our team at our Interior-Exterior Showroom. The successful candidate will be responsible for developing and executing marketing strategies to promote our products a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now