Sales Executive | Telecalling

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales

More info about this Sales Executive - Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sepik Life Sciences will provide a salary in the range of 12000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sepik Life Sciences expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sepik Life Sciences expects the candidate to have the following skills: Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No 14, First floor, Phase 2, Ind. Area, Panchkula. Near Amar Ujala..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sepik Life Sciences expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sepik Life Sciences

Related jobs

  • Accountant

    Exp: 3-5 years; Accountant we are looking candidates for the Accountant position.Experience required • 3 to 5 years of relevant experienceCTC Offered • 20k to 35kLocation • Karnal Educational qualification • B com Interested candidates can apply to t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Solution Consultant |Pre|Sales|

    Our success is in the success of our customers. Only you can make that happen. We are seeking a highly motivated and dynamic individual to join our team as a Solution Consultant. As a Solution Consultant, you will play a crucial role in our sales pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Internship in Gurgaon at Suresh Edible|

    About Suresh Edible Industries Website We are into the manufacturing and distribution business of edible/cooking oil since 1+83. We manufacture and distribute groundnut and mustard oil. The brand name is Samagra. Activity on Internshala Hiring since ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now