Sales Executive|Telecaller|Team Lea|
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 33K
- Published on: 2025/09/21
We Are Hiring For The Position Of Sales Executive/Telecaller For Our Highrise/Commercial Plot/Farm House Projects. Join Our Dynamic Team And Be A Part Of The Exciting Journey Of Promoting And Selling Premium Real Estate Properties, While Enjoying Attractive Incentives And Growth Opportunities. Scheduled Your Interview On +650877010.
More info about this Sales Executive/Telecaller/Team Lea... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Legacy industries Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Legacy industries Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Legacy industries Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-43 1st floor sec-2 Noida 201301.
8. What are the timings of this job?
Ans. Legacy industries Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Tuesday to Sunday
Related jobs
-
Retail Associate
Retail Associate In Delhi Ncr. More info about this Retail Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Virasiv Careers Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided base...
-
Needed Counter Sales Executive in Kanker Khera Meerut
Opportunity to work in Jewellery showroom based in Kanker Khera Meerut as Counter Sales Executive, ideal candidate from nearby location and have basic retails sales knowledge and client talks experience. Post: Counter Sales Executive Location: Meerut...
-
Receptionist |Female| Job in Meerut A AroJobs
Job function: Administration - Front Desk Industries MultiSpeciality Hospitals Preference: Female preferred but anyone with ready to work in admin can apply. Roles and Responsibilities for Female Receptionist job in Meerut • Maintaining the reception...