Sales Field Exicutive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 24K
- Published on: 2025/09/21
₹12T–₹18T a monthFull–time
Supervising Interior Site Projects As Per Plans. Managing Inventory And On-Time Completion Of Project. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Client Management
More info about this Sales Field Exicutive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Singh Plywood will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Singh Plywood expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to have the following skills: Client management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Singh Plywood nasirabad road near st. merry convent girls school alwar gate ajmer raj.
8. What are the timings of this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Area Sales Officer
Full–time • To visit Medical store and place maximum products. • Should have retail sales experience. • To build strong relation with retailers. • Use of various sales methods (door-to-door, cold calling, presentations etc). • To meet the month Targe...
-
RETAIL SALES ASSOCIATE
₹10T–₹22T a yearFull–time Job description Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. Monitoring the performance of the sales team a...
-
Area Sales Executive|Sales Officer at Green Apple Hygiene Care Ajmer
Full–time Job Description 1) Marketing and Selling of Products at Retail Outlets and Wholesalers through Distributor. 2) Should be able to establish new Distributors and Stockist in their respective Territory. 3) Should have his/her own Vehicle. DA &...