Sales Girl

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Howrah, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.Who One Is Interested To Traveling All IndiaContact With MeIts A Exhibitions Jo. All India Traveling Karna Hoga.All Expenses Company Ka Rahega.Fix Salary. Garment

More info about this Sales Girl Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree shyam creation will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree shyam creation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree shyam creation expects the candidate to have the following skills: Garment.

6 How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Gujrat traveling..who one is love to traveling contact directly..

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree shyam creation expects the candidate to work for the following hours: 10 am to 8 pm


Company Name: Shree shyam creation

Related jobs

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Talent Bridge Consultancy Services w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rishi Pharmacy will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Howrah, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Taking Cart To A Location Then Selling Cold Coffee Bottles Then Returning The Cart To Same Location. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Theka Coffee will provide a salary in the range of 100...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Siliguri, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now