Sales Girls

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery

More info about this Sales Girls Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chand Gems And Jewellery P Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chand Gems And Jewellery P Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chand Gems And Jewellery P Ltd expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chand Gems And Jewellery P Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 15+3 gurudwara road jawahar colony nit faridabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chand Gems And Jewellery P Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.00 am to 8 pm


Company Name: Chand Gems And Jewellery P Ltd

Related jobs

  • Territory Sales Manager | Delhi NCR |amp| UP

    Company Description Avery Dennison Corporation (NYSE: AVY) is a global materials science and digital identification solutions company that provides branding and information labeling solutions, including pressure-sensitive materials, radio-frequency i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Avant Career will provide a sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Rohtak, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Officer

    Experience In Casa Current Account And Saving Account Opening, Lead Generation. KYC, B2C, B2B, License | Preferred Experience In : Promotion, Credit Card, Loan, Insurance | Should Have : Bike More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now