Sales Man

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Sales Man Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nitin Shoes Store will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nitin Shoes Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nitin Shoes Store does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 543, Kings Rd, Block AB, Block B, Shiv Shakti Nagar, Brijlalpura, Jaipur, Rajasthan 302024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nitin Shoes Store expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nitin Shoes Store

Related jobs

  • Sales Executive

    Job Summary Sales Executive Job Description We are seeking a highly motivated Sales Executive to join our team in the Banking, Financial, and Insurance sector. The ideal candidate should have a minimum of 2 years of experience in telecalling and poss...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Udaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Job Description: Area Sales Manager Will oversee all aspects of sale for specified area. Responsibilities: • Oversee all sales aspects within specified area. • Coordination and management of other team members. • Reporting to head office, on a specif...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CSM |Channel Sales Manager|

    Job Description Responsible for the day-to-day relationship management of channel partners. Act as a liaison between Club Oxygen and the assigned channel partners. Build, maintain, and manage relationships with current and prospective channel partner...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now