Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Peth Vadgaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies.

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aqua india will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aqua india expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aqua india does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aqua india ,Near kini toll plazza.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aqua india expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aqua india

Related jobs

  • Req| now Counter Sales

    SALARY : 3 LPA LOCATION : Mumbai, Maharashtra, India VACANCIES : 5 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Male EXPERIENCE : 2 Years JOB DETAILS Minimum 2 years experience in Jewelry Retail Must have ownership property in his / or in his family n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Manager

    • Create new business opportunities by building trust and contacts with clients • Give a brief about the product, features and benefits to the customers • It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with Freshers of experience. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist

    Company Name: Arthayan Bizfinmart Private Limited Qualification required: 12th Pass Job Description: The candidate will be responsible for handling work related to Reception that will include drafting & emailing , maintaining registers, attending...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now