Sales Manager
- Category: MIS Executive
- Location: Barrackpur Cantonment, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Eligibility: At Least 4 Years Of Experience In Handling Domestic Website Or App Clients.Candidate Should Have Good Knowledge Of Handling Website & Mobile App Clients. Should Have Good Skills In Handling Clients' Inquiries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2B
More info about this Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tama Infoserve OPC Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tama Infoserve OPC Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tama Infoserve OPC Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tama Infoserve OPC Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Collegepara Palta, North 24 Parganas, PIN- 700120.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tama Infoserve OPC Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Front Office Executive
Manage Front Office Vendor Management, Bookings, correspondence, couriers Drafting Letters Office Administration works Multitasking Reporting in Excel Required Candidate profile Any Graduat
-
Sales Advisor
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
New Part Time Work At Home for Data entry executive work
Dear candidate, we have wonderfull opportunity for home based jobs. It is Part time work, full time work. online work opportunity for every person looking to earn handsomely from working their home . Position: Fresher /Computer Operator/ Data Entry O...