Sales Marketing Person
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Haripar Pal, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Marketing Food. Branding, Selling, Presentation
More info about this Sales Marketing Person Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patoliya International will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patoliya International expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patoliya International expects the candidate to have the following skills: Branding, Presentation, Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No. 417, Nakshatra VIII, Nr, Sun City, Appartment, Rajkot, Gujarat 360005.
8. What are the timings of this job?
Ans. Patoliya International expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Ecommerce Executive
Company Description I Connect World India is a leading e-commerce solutions provider, offering cutting-edge services to enhance your online success. Our tailored solutions unlock the full potential of e-commerce, driving digital growth for your busin...
-
Showroom Sales Executive
Manage Counter Sales, Resolve The Customer Queries,Selling The Two Wheelers Vehicles, Convert The Leads. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Chiraniya Group will provide a salary in t...
-
Area Manager Sales| Surat
• M.Sc. in Chemistry / Biochemistry / Analytical Chemistry or MTech (Biotechnology) or equivalent. Atleast B.Sc. in Chemistry. • With 2-5 years experience in sales of sophisticated analytical lab instruments. • 1-2 years working experience in a lab d...