Sales repergentative
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dev Designs will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dev Designs expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dev Designs does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: jivraj bridge jivraj park ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dev Designs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Associate Creative Designer Job in Ahmedabad at
About Company: Unique Tags Private Limited is India's largest garment branding trims manufacturer based out of the textile hub - Ahmedabad. Our product lines include woven labels, printed fabric labels, heat transfers, patches, and tapes which cater ...
-
UI|UX Designer
• Provide creative ideas for content marketing • Make effective graphics as per company's requirements • It is a Full Time Graphic / Web Designer job for candidates with 0 - 6+ years Experience. More about this UI/UX Designer job Please go through th...
-
senior Interior Designer
Need a designer who has atleast 7 years of experience in the field of interiors • Should know how to use AutoCAD,Sketchup 3D and Powerpoint • Must have the technical Know how to draft construction drawings for interior projects • Should be accepting ...