Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Meerut, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Communication With Buyer And Proper Record Of Buyer Order To Dispatch. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anushree Electrical Engineers (P) Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anushree Electrical Engineers (P Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anushree Electrical Engineers (P) Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anushree Electrical Engineers (P) Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/s Anushree Electrical Engineers (P) Ltd.
6-A, Mohkampur Industrial Area,
Phase-1, Delhi Road,
Meerut - 250002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anushree Electrical Engineers (P) Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Anushree Electrical Engineers (P) Ltd

Related jobs

  • Sales Agent

    this is an International Travel Agency where we have to sale packages everyday 5 to 10 leads will be given and provide them tour Packages More about this Sales Agent job Heaven Holidays is aggressively hiring for the job profile of Sales Agent at Del...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Manager

    Full Job Description SASA TOYS MISSION: SASA TOYS mission is to provide work opportunities and skills development to people with barriers to employment. The expectation of this position is to achieve organizational, team and personal goals in alignme...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Sales Executive

    Full Job Description Dispensing right product to customer & ensure order get delivered on due date Managing Customer Satisfaction: Maintaining a cordial relationship with Doctors & Hospital Staff Maintaining asset & stocks of company avai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now