Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ghaziabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Co-comerce hub will provide a salary in the range of 20000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Co-comerce hub expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Co-comerce hub does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nearby Shiv vihar Loni ghaziabad..

8. What are the timings of this job?
Ans. Co-comerce hub expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Co-comerce hub

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pasta La Vista will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager in Publication House

    We are Hiring Sales Professionals In Publication Sector . Name of Profile: Sales manager/Sales Marketing Associate Location: Aligarh Number of Opening: 3 Qualification & Eligibility: • Graduate /MBA & B.tech Preferred Working Experience: • 2+...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Aligarh, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager|CONSTRUCTION EQUIPMENT|

    Job Role: • Enhancement of Deposit pool from Customers • Establishing standards and delivery of service • Sale of non-deposit products. Cross selling targets progressively • Sale of MF and Insurance products • Fee Income • Branch Administration • Reg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now