Sales Representative
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ND Automation will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ND Automation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ND Automation does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ND Automation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shree Industrial Premises, 1st Floor MIDC, Bhosari Near Radix Mould Dia Company, Philips Rd, near Mhasoba Mandir, Landewadi, Pimpri Colony, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 410503.
8. What are the timings of this job?
Ans. ND Automation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales |amp| Marketing Executive
This is real estate firm.Job is for real estate executive ..the role is to handle the client and explain the project Job Type: Full-time Salary: ₹+,16+.62 - ₹30,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement Schedule: • Day shift Supplemental ...
-
Sales and Marketing Manager
Roles & Responsibilities: ∙Identifying sales opportunities ∙Closing business deals ∙Negotiation skill ∙Following up with customers ∙Meeting sales targets ∙Managing customer relationships, ensuring sales growth ∙Explaining the products to the cust...
-
Field Sales Executive
Company Description Poptagg Technologies Pvt Ltd is a company offering the next generation business card for entrepreneurs and businesses that is powered by NFC technology and works with both Android and iOS devices. Poptagg's products come in three ...