Sales Representative
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Marunji, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IFAS EDUTECH PVT LTD will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IFAS EDUTECH PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IFAS EDUTECH PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor, ISH Infotech, Phase 1, Hinjawadi Rajiv Gandhi Infotech Park, Hinjawadi, Pune, Maharashtra 411057.
8. What are the timings of this job?
Ans. IFAS EDUTECH PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Representative
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. More info about this Sales Representative Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IFAS EDUTECH PVT LTD will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 IN...
-
FM Manki Job Consultancy Pvt| Ltd Pune| Maharashtraield Sales Executive
**#Position • Sales Executive Garage & Retail Sales** Location Baner ,Pune • Sales Executive Garage & Retail Sales** Location Baner ,Pune • Sales Executive Garage & Retail Sales** Location Baner ,Pune • *Experience • 2 to 4 yrs** Generati...
-
Boutique Sales Girl
₹15,000.00 - ₹25,000.00 per month Schedule: • Day shift • Morning shift Supplemental Pay: • Commission pay Experience: - total work: 1 year (preferred) Speak with the employer • +1-XXXXXXXXXX Application Deadline: 13/08/2024 Expected Start Date: 13/0...