Sales Retail Partner

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Sales Retail Partner Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company will provide a salary in the range of 1+000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ASHok Nagar Patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bajaj Allianz Life Insurance Company Patna, Bihar

Related jobs

  • Marketing Executive

    Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Selling | Languages : Hindi More info about this Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fmcg Sales

    Responsible For Selling Fmcg Products Door To Door, Increasing Business, Maintaining Records. FMCG More info about this Fmcg Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mk harshraj international pvt ltd will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Ptana, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Territory Sales

    Role Territory Sales Manager Job Level/ Designation M1 Function / Department Sales Location Kerala Job Purpose • To manage and drive sales through distribution in order to attain market leadership in the given territory, through growth in gross numbe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now