Sales Staff

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Sales Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. None will provide a salary in the range of 10000 INR to 12500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. None expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. None does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur city centre bhawani singh road.

8. What are the timings of this job?
Ans. None expects the candidate to work for the following hours: | Monday to Saturday


Company Name: None

Related jobs

  • Head of Customer Relations

    Educational Qualification: Master’s in academics: BE/MBA/MSC/MHM/MA. Experience: Min 10 years in Sales/Aftersales field/Customer relations/Hospitality. Requisites: Should have understanding for sales/aftersales, Business acumen, excellent communicati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager

    Job Description & Other Details : Position: Business Development – IT Sales Job Location: Jaipur, Bangalore, Mumbai Salary: Negotiable • Freshers and Experienced both will apply* Roles & Responsibilities : This Role Will Need To Develop A Hea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pre Sales Business Analyst

    We are looking for Pre Sales Business Analyst to join our team. Candidates should be experienced in generating business from the international market. Responsibilities: - ● You are responsible for acquiring new clients and figuring out emerging oppor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now