Sales Staff |In Shop|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them.And Sales The Product, Good Behavior Empolyee,Need Active Employee,Fresher Can Apply

More info about this Sales Staff (In Shop) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DARK TREAT CAKE SHOP will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DARK TREAT CAKE SHOP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DARK TREAT CAKE SHOP does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shalibhadra Apartment,Opp Imperial Tower,Achole Road ,Near Union bank,Before Agarwal firebrigde Office,Nalasopara Vasai Link Road,Nalasopara East, vasai Talluka,Palghar.

8. What are the timings of this job?
Ans. DARK TREAT CAKE SHOP expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: DARK TREAT CAKE SHOP

Related jobs

  • Counter Sales Executive | Mumbai

    Job functions area : Sales / Business Development Location : Mumbai Experience : 2 - 3 years Skills : BUSINESS DEVELOPMENT, SALES, DATABASE, CUSTOMER RELATIONSHIP, GOOD COMMUNICATION SKILL Salary range : 180,000 to 240,000 annually Education : Any Gr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Gypsum powder| in Mumbai

    Qualifications Bachelor's (Preferred) Sales: 1 year (Preferred) Benefits Pulled from the full job description Commuter assistance Health insurance Full Job Description We are hiring for Executive / Sr Executive Project Sales - Gypsum Powder in Mumbai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Sales: 1 year (Preferred) Full Job Description Urgent opening for Store sales executive Location:- Kalyan Salary:- 15k Minimum experience:-6 months Education:-SSC passed Gender:- Male Age:-28 Reputed comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now