sayed nangloi paschim vihar

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Najafgarh, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 25500 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Najafgarh

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flipkart will provide a salary in the range of 25500 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flipkart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NAJAFGARH Hub_DEL.

8. What are the timings of this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Flipkart

Related jobs

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 43000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery Driver Job | 10th Pass Job

    We are hiring full-time delivery driver to enhance courier delivery experience of our customer around city area with salary package up-to 20000 per month . Ideal 10th pass candidates who like to do courier jobs and love to drive can submit resume now...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +82785853+

    Job description Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now