School Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this School Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bright English school will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bright English school expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bright English school does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bright English school
Om shanti school campus,B/h ctm mill, CTM circle,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bright English school expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 1:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bright English school

Related jobs

  • Front Desk Executive

    • 1 Plus experience required • Good communication skills • Pleasant personality and service oriented bent of mind • Detail orientation • Timeline oriented • Knowledge of MS Office, Internet • Task oriented ( should complete all the task assigned to h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk Manager Admin Office Assistant

    • Handles complaints, settling disputes, and resolving grievances and conflicts, or otherwise negotiating with others. • Supervises staffing levels to ensure that guest service, operational needs and financial objectives are met. • Ensures that regul...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Splunk Admin

    Job Description: We are looking for Senior Splunk Admin to join our team in Ahmedabad. You will partner with a group of colleagues who are very dedicated and industrious, including those in the field of Development, Engineering, and Customer Support....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now