School Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 20K
- Published on: 2025/09/21
For Siwan, (Bihar) Based Cbse Affiliated 10+2 School, Talented Teachers With Good Communication Skill And Subject Knowledge Needed, Food And Lodging Will Be Provided Apart From Handsome Salary. Only Interested Candidates Who Can Move To Siwan (Bihar) Apply.". 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Physics, Maths, Chemistry, Science, Biology, SST, Pre-Primary, Sports, PT | Languages : English
More info about this School Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. International Access School will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. International Access School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. International Access School expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry, Computer, English, Maths, Physics, Pre-primary, Pt, Science, Sports, Sst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. International Access School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: international Access school,
Barhan/Atarsua,Siwan,Bihar.700032.
8. What are the timings of this job?
Ans. International Access School expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 2:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgently Require EVS| English| Mathematics Nursery|KG|
am looking for a popular teacher for Nursery-KG Tuition in Tegharia, Kolkata urgently. We are looking for a tutor who is staying nearby my location. Should have good concept clarity and should be able to communicate effectively. The Nursery-KG Tutor ...
-
Required Chemistry| Mathematics| Psychology Teacher
Chemistry, Mathematics, Psychology Teacher Location - Kolkata Salary - up to 20k PM Qualification - Post Graduate with B. Ed Accommodation will be provided Job Responsibilities • Alter curriculum as needed to cater to the strengths and weaknesses of ...
-
Urgently Need Commerce |amp| Accounts Class 11 Tutor in|
We are looking to hire experienced tuition teacher in Garia, Kolkata. I am fine with travelling to a nearby location for the class. The Class 11 Tuition teacher should teach dedicatedly. We want a tutor in Garia, Kolkata immediately. The Class 11 Tut...