Science Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Baruipur, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Teach School Students Maths And Science Subjects. Maths, Physics, Science, Biology
More info about this Science Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ILMA SCHOOL will provide a salary in the range of +000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ILMA SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ILMA SCHOOL expects the candidate to have the following skills: Biology, Maths, Physics, Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Baruipur, Kolkata-144.
8. What are the timings of this job?
Ans. ILMA SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 02.40 PM | Monday to Friday
Related jobs
-
Mathematics teacher IB DP and|or MYP Math teacher
An exciting opportunity to work within a vibrant and dynamic International School in Tashkent, Uzbekistan, which boasts both the International Baccalaureate and local educational systems. About Oxbridge International School We have 200+ employees so ...
-
Science and Mathematics Teacher
required science & maths teachers for xi-xii,for video making for youtube.college students preferred. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ₹8,086.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Monday to Friday Ability to commute/relocate: • Kolkata, West...
-
Immediately Want Tailoring Teacher in Kolkata |Job Id|
Looking for a Tailoring Teacher in College Street, Kolkata. Tutor needs to travel to my location to teach. We are looking for someone who takes keen interest in the class. We are looking for someone who will teach during weekdays. Job Location Online...